Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

DUFTLYS

Våre eksklusive duftlys fås i fem velbalanserte og nøye utvalgte dufter – Lily of the valley, Jasmine, Blackberry, Green Tea och Winter Sparkle. Lysene har en brenntid på ca. 33 timer, de er 8 cm høye, har et vakkert frostet glass med et sobert trykk som ligger i en tiltalende innpakning og som er fin å gi bort som gave. Våre lys selges kun på dugnad av klasser, foreninger og idrettslag.

 

Duftlys 1 stk/pakke. 5 ulike dufter. 

OM DUFTLYSENE

Hos vår bærekraftssertifiserte lysprodusent i Baltikum, blir våre duftlys produsert på tradisjonelt vis med sertifiserte råmaterial og miljøvennlig teknologi. Riktig veke er nøkkelen til et godt brennende lys. Veken som brukes til våre lys er flettet og tilpasset til hver produkt. Lysene brenner med en klar og fin flamme uten å sote eller ryke.

FAKTA

- 8 cm høyt frostet glass i en vakker emballasje
- Brenntid ca 33 timer
- Selges stykkvis
- Leveres i kartonger med 12 lys i hver
- Allergitestet og merket i henhold til CLP
- Kvalitetstestet og RAL- og RSPO-sertifisert
- Helt fri for animalske produkter (veganske)
- Innehold Wintersparkle: 100% rapsvoks
- Innehold øvrige dufter: RSPO-sertifisert palmvoks og en liten del RAL-sertifisert parafinvoks av høyeste renhet 

PRIS
Salgspris: 120 kr/stykk.
Innkjøpspris/fortjeneste: 60 kr/stykk.

FEM NØYE UTVALGTE DUFTER
Lily of the valley – en frisk duft av liljekonvall
Blackberry – en diskré duft av solmodne bjørnebær
Jasmine – en sommerfrisk duft av sjasmin i full blomst
Green Tea – en frisk og lett duft av grønn te
Winter Sparkle - en klassisk duft av jul
Cotton - en frisk bris av bomullsblomst

SERTIFISERTE OG TESTEDE LYS

Alle lysproduktene er kvalitetstestede og sertifisert i henhold til de strengeste RAL-kriteriene (Institutt for kvalitetssikring og sertifikater).
Kvalitetsmerke tildelt av European Quality Association for Candles – noe som garanterer:
 
– sertifisert basismateriale – for å sikre beste kvalitet fra råvare til ferdig produkt
– alle lys er grundig testet i laboratorium – for ren brenning uten å dryppe
– kontroll av alle råvarer – for at lysene ikke skal ha noen negativ innvirkning på helsen
 
RAL Gütezeichen gjennomfører årlig kontroller hos våre produsenter. Les gjerne mer på deres hjemmeside >

LES MER OM LYSENE

OM LYSFABRIKANTEN

Våre høykvalitets lys produseres i Baltikum hos en av Europas største lysprodusenter som har nesten et århundre lang erfaring innen lysproduksjon. De er et bærekraftig selskap som bruker miljøvennlig teknologi, verifiserte, sikre og naturlige råvarer som alle oppfyller kravene i EU-forordning 1907/2006, som garanterer at ingen giftige stoffer slippes ut i miljøet. Alle lys som produseres, er sertifisert i henhold til de høyeste europeiske kriteriene som RAL Gütezeichen stiller. Det garanterer også at man bruker produksjonsmetoder i tråd med miljøvennlige vilkår og standarder.
 

I 2016 ble vår leverandør tildelt Sustainable Growth Award fra Swedish Business Awards.

MER OM INNHOLD I DUFTLYS

Innhold Winter Sparkle: 100% rapsvoks. Rapsvoks er en vegetabilsk voks laget av oljen fra raps og denne naturlige voksen er biologisk nedbrytbar og har derfor minimal belastning på miljøet.

Innhold Lily of the valley, Jasmine, Green Tea, Blackberry: RSPO-sertifisert palmevoks samt en liten del RAL-sertifisert parafin av høyeste kvalitet.

RSPO-sertifisert palmevoks
Palmevoks som er RFSO-sertifisert, er ansvarsfullt produsert uten at regnskogen må ofres for palmeoljeplantasjer. RSPO er en forkortelse for Roundtable on Sustainable Palm Oil, et regelverk som innebærer rimelige arbeidsvilkår, reduserte sosiale konflikter og beskyttelse av verdifulle skoger. Det må ikke ryddes for å gi plass til nye plantasjer i det som er igjen av uberørt regnskog og andre viktige økosystemer. RSPO har en tydelig effekt – ny statistikk viser at av 1643 analyserte branner i Indonesia i november i år, skjedde bare to på RSPO-sertifiserte plantasjer.
 
Bak sertifiseringen står blant andre WWF. Les mer i dette utdraget fra WWFs hjemmeside og i denne erklæringen om viktigheten av å støtte miljøvennlig utvunnet palmeolje.
 
Les mer på RSPO.org > og i RSPO faktablad >

DUFTER OG ALLERGI

Både eteriske og syntetiske parfymer kan være irriterende og allergifremkallende. Enkelte eteriske oljer kan være toksiske hvis de tilsettes i for store mengder og brukes direkte på huden. Hvis man produserer lys utelukkende med eteriske oljer, reduseres utvalget av dufter. Eteriske oljer har dessuten en tendens til å fordampe hvis de ikke oppbevares i lukkede beholdere, noe som påvirker lysets levetid.

Til lys er det bedre å bruke og tilpasse syntetiske dufter som er spesielt utviklet for lys. På denne måten påvirker de allergikere mindre. I en syntetisk duft kan man fjerne molekyler som kan være ekstra problematiske. Det kan man ikke gjøre i eteriske dufter. 

Klassifisering og merking iht. CLP
Vi bruker syntetiske dufter utviklet for nettopp lys. De er grundig testet og er merket iht. loven på undersiden av lysene. De syntetiske duftene er allergitestet iht. CLP. Alle tilsetninger i lysene er kjemiske, enten de er helt naturlige eller syntetiske. Ifølge loven skal alle kjemiske produkter som markedsføres, være klassifisert og merket. Vi samarbeider med en kompetent leverandør som sikrer at alle våre produkter overholder svenske og europeiske lover.


Syntetiske dufter er bedre for planeten
Mens dagens forbrukere etterspør stadig mer naturlige produkter, kan det være slik at syntetiske dufter er det grønneste valget når det gjelder parfyme. Naturlige dufter er mer skadelig for miljøet. Det kreves svært mange planter for å utvinne en svært liten mengde duftessens. Et halvt tonn blomster gir f.eks. bare ca. 50 gram duftessens.

FORDELER MED Å SELGE VÅRE LYS

- Produkter av høyeste kvalitet - Alltid 50% i fortjeneste
- Raske leveranser - 60 dagers betalingsvilkår
- Fri frakt og fri retur - Kundeservice i verdensklass
- Enkel håndtering med Mine sider - Selg direkte, med egen nettbutikk og kataloger

SALGSBETINGELSER LYS

Våre lys kan kun selges av skoleklasser, idrettslag og foreninger. Vi gjennomfører ingen private salg.
 
Dere trenger aldri å legge ut noen penger, dere betaler kun for produktene dere har solgt og etter at dere har mottatt betaling fra deres lyskunder. Fakturaen har betalingsbetingelser på 60 dager.
 
Kontaktpersonen må være minst 18 år.
 
Våre lys kan selges med direktesalg, nettbutikk og salgskataloger.
 
Dere beholder alltid 50 % fortjeneste på lysene dere selger.
 

Frakten er gratis og vi dekker også returkostnadene hvis dere har usolgte lys til overs.

 

HERREGÅRDSLYS

KRONELYS

ØNSKER DU EN gratis INFOPAKKE? JA TAKK!