Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

TJEN PENGER TIL FORENINGEN

Vi i dugnadskassen.no vil at det skal være lett å tjene penger til foreningen. Det er dere som gjør jobben på dugnad, og derfor
mener vi det er en selvfølge at dere skal få beholde 50% av omsetningen. Sammenlign oss gjerne med andre! Vi vil at dere skal
ha maksimal fortjeneste når dere får inn penger til foreningen!

Tjen penger til foreningen ved å selge med Dugnadskassen

Å selge herregårdslys og duftlys fra Dugnadskassen er den enkleste måten å få inn raske penger til foreningen. Lys er noe alle bruker, og det er derfor svært lettsolgt. Høy kvalitet gjør dessuten at kundene kjøper igjen. Foreningen kan enkelt tjene penger til både utstyr, klubbhus og aktiviteter. Det er helt risikofritt at foreningen tjener penger ved å selge med Dugnadskassen. Dere trenger aldri legge ut penger, frakten er alltid gratis, og dere har full returrett og gratis returfrakt på lys dere ikke får solgt. Men det beste av alt – dere beholder alltid 50% i fortjeneste hos oss, noe som er dobbelt så mye som hos mange andre. Bestill en gratis infopakke, og kom i gang med å tjene penger på dugnad allerede i dag!


Salg for foreninger – slik tjener dere penger til foreningen

Å lære seg verdien av penger ved at man selv arbeider for å få dem inn, er en opplevelse. Opplevelsen av fellesskap og lagånd som salgsprosessen gir, er ofte noe som deltakerne har med seg hele livet. Når man skaffer penger til foreningen, handler det altså ikke bare om mer penger i kassen. Det er svært enkelt å komme i gang med salget. Velg selv om dere vil bestille lysene først og selge direkte med lysene i hånden, eller om dere heller vil gå rundt med salgskataloger og tjene penger ved å ta opp bestillinger. Dere kan selvsagt kombinere begge salgsmetodene hvis dere foretrekker det. Alle bestillinger gjøres enkelt her på dugnadskassen.no. Det kan også være svært lønnsomt å selge online via sosiale medier som Facebook og Instagram. Vi har mange tips til hvordan man mest effektivt kan selge produktene. Dere kan jo for eksempel selge lys på kafeen? Det er også perfekt å ha et lite lager hjemme som besøksgave.

Tjen alltid 50 % av salget til foreningen

Vi tilbyr markedets høyeste fortjeneste. Dere tjener alltid 50 % av salget til foreningen. Hvis dere er 25 deltakere som selger 12 pakker lys hver, tjener dere hele 18.000 kr! Hvor mye penger ønsker dere i foreningskassen? Sett opp et mål, og regn ut hvor mye dere kan tjene ved å selge lys fra Dugnadskassen. Uansett hvor mye dere selger for, beholder dere alltid 50% av salgsbeløpet i gevinst.

Dugnad med oss - enkelt, lønnsomt og risikofritt!

VÅRE LETTSOLGTE LYS

Våre vakre herregårdslys er håndstøpte og fås i fire populære farger. De eksklusive duftlysene fås med fem balanserte og nøye utvalgte dufter. Kronelysene er rillede i lilla. Produsentene er nøye utvalgt og lysene av høyeste kvalitet.

Derfor bør dere selge lys og tjene penger til foreningen med oss i Dugnadskassen

Det er mange fordeler ved å selge lys med Dugnadskassen når dere vil få inn ekstra penger til foreningen. 

-    Lysene er av høyeste kvalitet og har en høy etterspørsel hele året

-    Dere får alltid 50% i fortjeneste

-    Gratis frakt og returer gjelder alltid

-    Raske leveranser 

-    60 dagers betalingsvilkår (dere trenger aldri legge ut penger)

-    Tilgang til kundeservice og support i verdensklasse. Vi hjelper dere fra start til mål, alt for at dere skal lykkes!

Hvis dere ønsker mer informasjon om Dugnadskassen, våre lys eller hvordan vi kan hjelpe dere å nå målet, kan dere ringe eller sende oss en e-post, så hjelper vi dere med å finne det beste opplegget for nettopp deres forening. Begynn å tjene penger på dugnad til foreningen allerede i dag!

ØNSKER DU EN gratis INFOPAKKE? JA TAKK!