Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

Om oss

HOS OSS TJENER DERE MEST

Vår visjon er at dere skal ha det gøy når dere tjener penger til russekassen, klassekassen eller lagkassen!
Når dere selger våre tradisjonelle herregårdslys eller eksklusive duftlys, kan dere enkelt få inn pengene
dere trenger for å nå målet dere har. Vi tilbyr den høyeste fortjenesten på markedet, da dere får beholde
hele 50 % av alt dere selger for. Sammenlign oss gjerne med andre! 

LÆRERIKT OG UTVIKLENDE

Hva kan være viktigere enn at man føler seg som en av gjengen, enten det er i klassen eller på laget? Når alle kjemper mot et felles mål og alle har samme visjon, blir samholdet sterkere! Dere drømmer kanskje om en klassetur eller å reise på treningsleir? Med dugnadskassen.no er ikke drømmen langt unna. Å lære seg verdien av penger ved selv å gjøre en innsats mot et felles mål, er noe alle burde få oppleve! Når man samler inn penger ved å selge våre lys, kan alle få de samme forutsetningene for å bli med på reisen, leiren eller hva målet måtte være. Og hva kan være viktigere enn det?

KVALITET OG TRYGGHET

Det er en selvfølge at vi i Dugnadskassen tilbyr lys av høy kvalitet laget av nøye utvalgte produsenter. På samme måte som at lysene er laget med tanke på miljøet. Alle lysproduktene er sertifisert iht. de strengeste europeiske  RAL-kriteriene (Institute for quality assurance and certificates). Dette betyr at råvarene er sertifisert, at lysene er testet slik at de brenner rent uten å renne, og at råvarene ikke skal ha negativ innvirkning på helsen. Det garanterer også at man bruker produksjonsmetoder i tråd med miljøvennlige vilkår og standarder.

SUPPORT OG SERVICE

Det viktigste for oss, er at dere skal føle dere fornøyde og trygge med oss som samarbeidspartner. Dere skal hele veien føle at dere har støtten dere trenger, vi er her nettopp for at dere skal lykkes med å nå målet. Av oss vil dere få både et godt produkt og en service i verdensklasse!

HVORFOR VELGE OSS?

Dugnad med oss - enkelt, lønnsomt og risikofritt

- Produkter av høyeste kvalitet - Alltid 50% i fortjeneste
- Raske leveranser - 60 dagers betalingsvilkår
- Alltid fri frakt og fri retur - Kundeservice i verdensklasse

HVA ER DUGNAD?

“Dugnad (n.) – Dugnad er et felles utført og vanligvis ulønnet og frivillig arbeid av betydning for fellesskapet eller en enkeltperson.” 

En salgsdugnad med herregårdslys og duftlys hos Dugnadskassen utføres av russ, idrettslag, skoleklasser og andre grupper og organisasjoner som ønsker å tjene penger til et felles mål. 

Vi har også andre virksomheter:​

www.kirratochklart.se

www.tuikkutukku.fi

 

ØNSKER DU EN gratis INFOPAKKE? JA TAKK!