Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

SALGSMATERIELL

Last ned og del salgsmateriell og bilder

SALGSSTØTTE, MATERIELL OG BILDER

Vi vet at det kan virke som en stor oppgave å holde rede på salget. Derfor vil vi gjøre det lettere for deg ved å gi deg nyttig salgsmateriell, noen salgstips og maler for informasjonsmailer og -skriv til både foreldre og selgere. Dere kan også laste ned og dele bilder i sosiale medier.

LAST NED SALGSMATERIELL

Informasjon og salgstips
Infoblad med salgstips som du kan legge ved introduksjonsmailen, men også skrive ut og levere sammen med salgskatalogene og/eller lysene som skal selges.
E-postmal direktesalg
Mal for introduksjonsmail til foreldre og selgere når dere har bestemt dere for å selge direkte med lysene i hånden. Kopier teksten, og lim den inn i en ny e-postmelding. Du må selv skrive inn dine kontaktopplysninger og fristene som gjelder for dere.
E-postmal katalogsalg
Mal for introduksjonsmail til foreldre og selgere når dere har bestemt dere for å ta opp bestilling på lys. Kopier teksten, og lim den inn i en ny e-postmelding. Du må selv skrive inn dine kontaktopplysninger og fristene som gjelder for dere.
Ekstra bestillingslister
Hvis dere trenger flere bestillingslister, kan dere laste ned flere her.
Om lysene – innhold og sertifiseringer
Faktablad om våre sertifiserte og testede lys
Salgsblad - at dele ut
Selg "corona-sikkert" gjennom å dele ut salgsblad/annonser i postkassen, eller heng opp på oppslagstavler i sentrum. Dere fyller inn deres egne oppgifter og når dere kommer til å levere lysene. Kjøperne mailer eller sender SMS med hva de ønsker å kjøpe.

SALGSKATALOGEN

Hvis du vil se det aktuelle sortimentet i salgskatalogen
med en gang, kan du laste den ned her og nå!

INFOFOLDER

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan lyssalget foregår, kan du laste ned vår informasjonsfolder her og nå!

SLIK LYKKES DERE MED SALGET

SALGSTIPS

Ut og banke på dører! Gjør det til en morsom gruppeaktivitet. Sett f.eks. av en lørdag formiddag, gå sammen to og to slik at det blir lettere for de som ikke er helt komfortable med å banke på dører. Del dere opp i ulike boligområder, gå rundt i noen timer, og avslutt for eksempel med å grille pølser som belønning! Gir alltid resultater og et godt samhold i gruppen! 

SALGSARGUMENTER

Når dere er ute og selger: Presenter dere og fortell hvilken klasse, forening eller hvilket lag dere kommer fra. Fortell også hva dere samler inn penger til, f.eks. en klassetur, en cup eller en treningsleir. Fortell at de som kjøper lys gjennom dere, bidrar til at alle i laget eller klassen kan ta del i den samme opplevelsen. Man støtter altså en god sak om man kjøper lys av dere!

Dela på sociala medier

DEL I SOSIALE MEDIER

Nå ut til flere kunder ved å legge ut i sosiale medier at dere selger lys fra Dugnadskassen! Hvis du er på Facebook, kan du poste et innlegg om at laget eller klassen akkurat nå selger lys. Fortell gjerne hva laget eller klassen skal bruke pengene til, og hvor lenge kundene kan bestille hos deg. 

Instagram har også vist seg å være en god salgskanal. Last ned bilder nedenfor, og skriv et selgende innlegg om lyssalget!

”Min mamma la ut på på sin Facebook-side at klassen min solgte lys til klasseturen. Det var kjempemange som ville bestille, og mange delte videre. Så jeg solgte ekstra mange lys takket være Facebook-innlegget til mamma.” Elev i 6. trinn, Tønsberg.

LAST NED BILDER FOR DELING PÅ FACEBOOK

Her kan du laste ned bilder i formatet 810x450 piksler. Disse er perfekte for deling på Facebook, lagets side eller via e-post.

LAST NED BILDER FOR DELING PÅ INSTAGRAM

Her kan du laste ned bilder i formatet 1080x1080 piksler. Disse er perfekte for deling på Instagram, lagets side eller via e-post.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}