Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

SALGSMATERIELL

Last ned og del salgsmateriell og bilder

SALGSSTØTTE, MATERIELL OG BILDER

Vi vet at det kan virke som en stor oppgave å holde rede på salget. Derfor vil vi gjøre det lettere for deg ved å gi deg nyttig salgsmateriell, noen salgstips og maler for informasjonsmailer og -skriv til både foreldre og selgere. Dere kan også laste ned og dele bilder i sosiale medier.

LAST NED SALGSMATERIELL

Veileder Mine sider kontaktperson
Veiledning - Mine sider for deg som er administratør
Veileder Mine sider selgere
Veiledning - Mine sider for deg som er selger
Om lysene – innhold og sertifiseringer
Faktablad om våre sertifiserte og testede lys
Salgsblad nya lys - Rillede Kronelys og duftlys Winter Sparkle
Last ned i tilegg - skriv ut eller dele

SALGSKATALOGEN

Hvis du vil se det aktuelle sortimentet i salgskatalogen
med en gang, kan du laste den ned her og nå!

INFOFOLDER

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan lyssalget foregår, kan du laste ned vår informasjonsfolder her og nå!

SLIK LYKKES DERE MED SALGET

SALGSTIPS

Ut og banke på dører! Gjør det til en morsom gruppeaktivitet. Sett f.eks. av en lørdag formiddag, gå sammen to og to slik at det blir lettere for de som ikke er helt komfortable med å banke på dører. Del dere opp i ulike boligområder, gå rundt i noen timer, og avslutt for eksempel med å grille pølser som belønning! Gir alltid resultater og et godt samhold i gruppen! 

SALGSARGUMENTER

Når dere er ute og selger: Presenter dere og fortell hvilken klasse, forening eller hvilket lag dere kommer fra. Fortell også hva dere samler inn penger til, f.eks. en klassetur, en cup eller en treningsleir. Fortell at de som kjøper lys gjennom dere, bidrar til at alle i laget eller klassen kan ta del i den samme opplevelsen. Man støtter altså en god sak om man kjøper lys av dere!

DEL I SOSIALE MEDIER

 

Nå ut til flere kunder ved å legge ut i sosiale medier at dere selger lys fra Dugnadskassen! Hvis du er på Facebook, kan du poste et innlegg om at laget eller klassen akkurat nå selger lys. Fortell gjerne hva laget eller klassen skal bruke pengene til, og hvor lenge kundene kan bestille hos deg. 

”Min mamma la ut på på sin Facebook-side at klassen min solgte lys til klasseturen. Det var kjempemange som ville bestille, og mange delte videre. Så jeg solgte ekstra mange lys takket være Facebook-innlegget til mamma.” Elev i 6. trinn, Tønsberg.

 

LAST NED BILDER FOR DELING PÅ FACEBOOK

Her kan du laste ned bilder i formatet 810x450 piksler. Disse er perfekte for deling på Facebook, lagets side eller via e-post.

LAST NED BILDER FOR DELING PÅ INSTAGRAM

Her kan du laste ned bilder i formatet 1080x1080 piksler. Disse er perfekte for deling på Instagram, lagets side eller via e-post.

ØNSKER DU EN gratis INFOPAKKE? JA TAKK!