Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

Personvernerklæring

1. Innsamling av opplysninger

Vi samler inn opplysninger om deg når du registrerer deg på vår nettside, logger inn på kontoen, utfører et kjøp, deltar i en konkurranse og/eller når du logger ut. De innsamlede opplysningene inkluderer navn, e-postadresse, telefonnummer. Ved kjøp registreres også personnummeret for å kunne utføre kredittvurdering.

Vi tar dessuten automatisk imot og lagrer opplysninger fra datamaskinen og nettleseren, inkludert IP-adressen, opplysninger om programvare og maskinvare og den aktuelle siden.

 

2. Bruk av opplysninger

Opplysningene vi samler inn fra deg, kan brukes til å:

Gjøre opplevelsen personlig og tilfredsstille dine personlige behov

Håndtere bestillingen

Lage tilpassede annonser

Forbedre nettsiden

Forbedre kundeservice og ditt behov for hjelp

Kontakte deg via e-post

Administrere en konkurranse, et tilbud eller en undersøkelse

 

3. E-handelssikkerhet

Vi er de eneste som eier opplysningene som samles inn på denne nettsiden. Personlig identifiserbare opplysninger om deg vil ikke bli solgt, utvekslet, overført eller delt videre til andre selskaper, til noe formål, uten ditt samtykke, unntatt når dette kreves for å oppfylle en anmodning og/eller overføring, f.eks. for å sende en bestilling.

 

4. Utlevering til tredjepart

Vi verken selger, handler eller på annen måte overfører personlig identifiserbar informasjon til utenforstående parter. Dette inkluderer ikke betrodd tredjepart som hjelper oss med å drive nettstedet eller selskapet, med krav om at disse partene samtykker i å holde opplysningene konfidensielle.

Vi anser at det er nødvendig å dele opplysningene for å undersøke, hindre eller sette inn tiltak mot ulovlige aktiviteter, mistenkt bedrageri, situasjoner som medfører potensiell risiko for en persons fysiske sikkerhet, brudd mot brukervilkårene eller andre situasjoner der dette kreves etter loven.

Generelle opplysninger kan imidlertid deles videre til utenforstående parter for markedsføring, til annonseformål eller andre formål.

 

5. Informasjonsbeskyttelse

Vi setter inn en rekke ulike sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger. Vi bruker avanserte krypteringsmetoder for å beskytte følsomme opplysninger som overføres via Internett. Kun medarbeidere som skal gjøre en bestemt jobb (f.eks. fakturering eller kundeservice), får tilgang til personlig identifiserbare opplysninger. Datamaskinene/serverne som brukes til å lagre personlig identifiserbare opplysninger, står i et sikkert miljø.

 

Benytter vi oss av informasjonskapsler?

Ja. Informasjonskapslene gir bedre tilgang til nettsiden og identifiserer tilbakevendende besøkende. Informasjonskapslene forbedrer dessuten brukeropplevelsen ved å spore og måltilpasse brukerens interesser. Bruken av informasjonskapsler kobles overhodet ikke til personlig identifiserbare opplysninger på nettsiden.

 

6. Avslutte abonnement

Vi bruker din oppgitte e-postadresse til å sende informasjon og oppdateringer som angår bestillingen, nyhetsbrev, relatert produktinformasjon osv.

 

7. Samtykke

Ved å bruke nettsiden godkjenner du personvernerklæringen.

 

8. Personopplysninger

Du har alltid rett til å få innsyn i, å få utlevert personopplysningene vi har lagret om deg. Du har også rett til å få disse dataene slettet. Dette kan du gjøre ved å sende en e-post til info@dugnadskassen.no

 

ØNSKER DU EN gratis INFOPAKKE? JA TAKK!