Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

REFERANSER

Vi hjelper skoleklasser, idrettslag, russ og andre dugnadsgrupper å tjene penger til klassetur og lignende gjennom dugnadssalg av lys.

FORNØYDE KUNDER

Mange som selger lys gjennom oss, har gjort det før eller er blitt anbefalt å velge oss som samarbeidspartner. Dette synes vi er svært morsomt, samtidig som det bekrefter at våre lys er lettsolgte, at fortjenesten er høy, at det er enkelt å samarbeide med oss og at vi holder et høyt servicenivå. 98 % av våre kunder er fornøyde og anbefaler oss videre!

*ifølge en kundeundersøkelse fra 2022

Tilbakemeldinger fra et utvalg kunder

HØY FORTJENESTE TIL LAGET

Vi har solgt både herregårdslys og duftlys fra dugnadskassen.no ved et par anledninger og fikk inn over 33 000 kr! Det gikk både raskt og enkelt å selge lysene, og vi fikk inn mye mer med mindre dugnadsinnsats enn når man f.eks. selger kaker og krydder, som gir mye mindre i fortjeneste. Vi er superfornøyde med hele salgsprosessen, og anbefaler gjerne andre å bruke Dugnadskassen når de trenger å få inn penger til laget.

Fotbollslag Jenter 2006

LETTJENTE PENGER

Svært god kundeservice. Alt var veldig enkelt. Lettjente penger. 

Skoleklasse 6A og 6B

GODT PRODUKT – GIR TRYGGHET

Det å selge lys for å få inn penger til klasseturen, var både spennende, morsomt og lærerikt, og derfor vil klasse 3A på våres skole og vi foreldre takke for det gode samarbeidet. Jeg kan også si at jeg garantert vil anbefale Dugnadskassen til andre. Dere har god kundeservice, gode produkter og får oss til å føle oss trygge.

Skoleklasse 3A 

LYS ER NOE ALLE TRENGER

Lysene var lettsolgte. Lys er jo noe alle trenger, og spesielt i julen.

Skoleklasse 9F 

VI FIKK INN 5000 KR PÅ TO UKER

Et godt produkt å selge, ikke minst før julen. Perfekt gave å ta med seg, og relativt lettsolgt. Klassen dro inn ca. 5000 kr på 2 ukers dugnadsinnsats. Et godt avbrekk fra kjeks og søtsaker. Er fornøyde, og det var mye god informasjon og gode salgsark for elevene.

Skoleklasse 8d

VI TJENTE 15 000 KR

Fine lys, behagelige duftlys og kjempegod kundeservice! Når du får beholde halvparten av pengene, er det ganske enkelt å dra inn en god slant. Vi fikk inn 15 000 kr til foreningen. 

Gymnastikkforening

LAGET FIKK BEHOLDE HALVPARTEN AV PENGENE!

Laget har alltid jobbet mye dugnad for å skaffe penger. Vi har tidligere hatt flere tungsolgte produkter, men med Dugnadskassen var det både lettsolgt og vi fikk beholde halvparten av pengene.

Kari Eidsvoll

FANTASTISK KUNDESERVICE

En kundeservice ut over det vanlige. Alle var trivelige og imøtekommende med en positiv innstilling, og da vi fikk problemer, ble dette løst raskt og effektivt! Svært enkle å ha med å gjøre! Kjøpte selv noen lys, og de holdt virkelig høy kvalitet. De brant nesten hele dagen på julaften. Kjempefine!

Fornøyd klasseforstandere

VI ER FORNØYDE

Vi anbefaler gjerne andre som vil tjene penger til laget, å selge lys fra dugnadskassen.no! Vi er fornøyde med fortjenesten, og vi fikk solgt alle lysene vi hadde bestilt slik at vi slapp å returnere. Trivelig kontakt med kundeservice.

Fotbollslag gutter 07

FINE LYS

Var greie å selge. Fine lys og god lukt av duftlysene. Vi bestillte kansje litt vel mye lys, har ein del i gjenn.

8 kl Kyrkjebø

HØY FORTJENESTE TIL RUSSETIDEN

Lysene er lettsolgte, og fortjenesten er høy!

Elverumsruss

VI KLARTE DET MED GOD MARGIN

Det gikk såååå bra å selge lysene! Vi hadde et salgsmål på 10 pakker per selger, og det klarte vi med god margin. Vi fikk en fortjeneste på ca. 10 000 kr!!!

Håndball jenter 16 / Lena Næsman

ALLE ER FORNØYDE

Kjempegode produkter, herregårdslysene er magiske og brenntiden er superlang. Kundene fornøyde, selgerne fornøyde!

Klasse på videregående i Oslo

GOD FORTJENESTE

Lettsolgte lys, spesielt hvis folk får kjenne duftene før de kjøper. 

God fortjeneste på hele 50 %!


Fotbollslag gutter 05

SVÆRT LETTSOLGT PRODUKT

Et svært lettsolgt produkt som gjorde at jentene våre fikk inn 8200 kr til innebandylaget. Dette gjør at vi kan reise på cup til våren. Ja, kan virkelig anbefale dere til andre, da man får god service og rask leveranse, noe som gjorde at kundene fikk lysene til 1. advent. Takk for at dere har hjulpet jentene på vei til cupen.

Malin Fredriksson Gs86 Jenter-08/09 innebandy


MYE PENGER TIL KLASSETUREN

Det var god kvalitet på lysene, de var lettsolgte og vi fikk raskt inn mye penger til klasseturen!

Skoleklasse 8F1 

VI ELSKET Å SELGE LYSENE

Klassen vår elsket å selge lysene. Og hvis vi skal selge mer, vil vi absolutt velge dugnadskassen.no igjen. Det var lett å selge, men kundene syntes det var litt dyrt, men går du til din bestemor så kjøper de nok uansett. Vi fikk inn ca. 5000 kr, noe vi syntes var bra.

Skoleklasse 10c

FORTJENESTEN ER HELT RÅ

Jeg er svært fornøyd med servicen og hele pakken. Jeg synes lysene var enkle å selge og at fortjenesten er helt rå! Takk! Vil anbefale dere til andre!

Skoleklasse på mellomtrinnet i Oslo

LETTSOLGTE PRODUKTER PÅ DUGNAD

Vi bestilte første en infopakke og ble positivt overrasket. Vi endte på duftlys da det er et annerledes produkt å selge på dugnad, enn kakebokser, sokker og toalettruller! Duftlysene har bra brenne tid (som det også står informert om) og kommer i flott beholder. Lett solgte produkter og særlig de blå og hvite duftlysene har slått bra ann. Vi måtte bestille flere en første antatt at vi solgt. Flott med et kundeservice som har fulgt med underveis i prosessen og spurt hvordan det har gått.

Mental Helse Ungdom Ytre Østfold

DUGNADSKASSEN ANBEFALES

Veldig pene og lettsolgte produkter! Anbefales på det sterkeste!

Odalsjentene 2020

FINT OG FÅ GOD TID PÅ Å SELGE OG BETALE

Fint å få god tid på å selge og god tid på å betale fakturaen. Varene kom raskt. God oppfølging.

Hege Illmo

Gikk fint å selge lysene

Gikk fint å selge lysene, kundene ble fornøyde med produkter av god kvalitet. Fantastisk kundestøtte som svarer raskt og hjelper med det man måtte trenge! Produktene er ikke for dyre å selge. Man tjener mye på dem. 

Dippy 2021

SELGER GJERNE IGJEN

Lettsolgt produkt, alltid raskt svar på mail hvis jeg hadde spørsmål. God oppfølging underveis. En prosess som har fungert helt utmerket. Selger gjerne igjen.

Tone Løken, klasse 8 C Askim Ungdomsskole

VI SAMLET INN 15.000 KR

Veldig lettsolgte produkter, luktet godt av duftlys og herregårslysene var flotte. Vi samlet inn 15000,- til klassekassa.

4b Hafslundsøy skole

800 lys ble solgt veldig fort

Bra kvalitet på lysene og de er veldig lettsolgt. 800 lys ble solgt veldig fort! Vi måtte etterbestille flere duftlys, da de gikk så fort unna!

Håndballjenter 07

ØNSKER DU EN gratis INFOPAKKE? JA TAKK!