Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

TJEN PENGER TIL SKOLEKLASSEN

Vi i dugnadskassen.no vil at det skal være lett å tjene penger til skoleklassen. Det er dere som gjør jobben på dugnad, og derfor
mener vi at det er en selvfølge at dere i klassen skal få beholde 50 % av omsetningen.

DERE TJENER 50 % NÅR DERE SELGER LYS

TJEN PENGER TIL KLASSEKASSEN

Når skoleklasser selger Dugnadskassens produkter, gir det lettjente penger til klasseturen eller klasseaktiviteten. Det er bare hos oss dere får beholde 50 % av alt dere selger for. Det skal være lønnsomt og morsomt å få inn penger til klassen – sammenlign oss gjerne med andre!

SALG TIL KLASSETUREN

En klassetur eller skoletur er en fin måte å styrke samholdet på i gruppen, men også et minne for livet for de fleste. Hvem husker vel ikke klasseturen? Alle har ikke mulighet til å bli med og betale av egen lomme. Selg for hele klassens regning, og gjør klasseturen mulig for alle! Når elevene tjener penger til klassen, lærer de seg også verdien av penger ved at de selv må arbeide for å få dem inn. Denne opplevelsen av fellesskap og lagånd som salgsprosessen gir, er ofte noe som deltakerne har med seg hele livet. Når de tjener penger til klassen, tar de også med seg andre erfaringer på veien.

TIPS OG RÅD TIL KLASSEN

Vi har mange tips til hvordan man mest effektivt kan selge produktene. Dere kan jo for eksempel selge lys på kaffebordet under et foreldremøte? Det er også perfekt å ha et lite lager hjemme som besøksgave.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}}