Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

TJEN PENGER TIL SKOLEKLASSEN

Vi i dugnadskassen.no vil at det skal være lett å tjene penger til skoleklassen. Det er dere som gjør jobben på dugnad, og derfor
mener vi at det er en selvfølge at dere i klassen skal få beholde 50 % av omsetningen.

DUGNAD HELT UTEN RISIKO

Tjen penger til klassen ved å selge med Dugnadskassen

Å selge herregårdslys og duftlys fra Dugnadskassen er den enkleste måten å få inn raske penger til klassen på. Vi tilbyr markedets høyeste fortjeneste. Dere beholder alltid 50 % av det dere selger. 

Lys er noe alle bruker, og de er derfor et svært lettsolgt produkt. Høy kvalitet gjør dessuten at kundene kjøper igjen. Det er helt risikofritt for klassen å tjene penger ved å selge med Dugnadskassen. Dere trenger aldri legge ut penger, frakten er alltid gratis, og dere har full returrett og gratis returfrakt på lys dere ikke får solgt. 

Hvis dere ønsker informasjon om Dugnadskassen og hvordan dere kan tjene penger til klassen gjennom oss, sender vi dere gjerne en gratis infopakke – helt uten forpliktelser. Pakken inneholder en informasjonsfolder, et eksemplar av salgskatalogen og vareprøver av lysene.

Tjen penger til klasseturen

Dere kan enkelt tjene penger til felles utflukter, skoleturer og aktiviteter. En klassetur eller skoletur er en fin måte å styrke samholdet på i gruppen, men også et minne for livet for de fleste. Hvem husker vel ikke klasseturen? 

Å dra på klassetur koster ofte mye penger, og alle har ikke råd til å betale turen av egen lomme. Selg lys for hele klassen og gjør klasseturen mulig for alle! Denne opplevelsen av fellesskap og lagånd som salgsprosessen gir, er ofte noe deltakerne har med seg hele livet. Når de tjener penger til klassen, får de også med seg andre erfaringer på veien.

Tjen alltid 50 % av salget til klassen

Dere tjener alltid 50 % når dere selger våre eksklusive lys. Hvis dere er 30 elever som selger 12 pakker lys hver, tjener dere hele 21.600 kr! Hvor mye penger ønsker dere i klassekassen? Sett opp et mål og regn ut hvor mye dere kan få inn til klasseturen ved å selge lys fra Dugnadskassen. Uansett hvor mye dere selger, beholder dere alltid 50 % av salgsbeløpet i gevinst.

Hos de fleste andre aktører som dere kan selge krydder, toalettruller, sokker eller vaskemiddel for, tjener dere bare ca. 25 %. Mange tar også betalt for frakt og returer. Selg lys i stedet og tjen dobbelt så mye! Dere trenger aldri legge ut penger, og hos oss får dere alltid fri frakt og fri retur.

VÅRE LETTSOLGTE LYS

Våre vakre herregårdslys er håndstøpte og fås i fire populære farger. De eksklusive duftlysene fås med fem balanserte og nøye utvalgte dufter. Kronelysene er rillede i lilla. Produsentene er nøye utvalgt og lysene av høyeste kvalitet.

Herregårdslys Hvit

Herregårdslys Grå

Herregårdslys Rød

Kronelys Lilla

Duftlys Blackberry

Duftlys Jasmine

Duftlys Lily of the valley

Duftlys Green Tea

Tips til salg når dere skal tjene penger til klassekassen

Vi i Dugnadskassen vil at det skal være lett å tjene penger til klassekassen. Når skoleklasser selger produktene våre, gir det lettjente penger til klasseturen eller klasseaktiviteten. Vi har mange tips til hvordan man mest effektivt kan selge lysene. Dere kan jo for eksempel selge lys på kaffebordet under et foreldremøte. Det er også perfekt å ha et lite lager med lys hjemme som besøksgave. 

Mange selger mest gjennom innlegg på sosiale medier som Facebook og Instagram. Man når mange flere med bare noen få tastetrykk. Del nettbutikken på Mine sider. Det skal være lønnsomt og morsomt å få inn penger til klassen – sammenlign oss gjerne med andre!

Derfor bør dere selge lys og tjene penger til klassekassen med oss i Dugnadskassen

Fordeler med å selge våre lys: 

- høyeste kvalitet, testede og sertifiserte lys  
- lettsolgt, passer alle og brukes hele året 
- høy fortjeneste, dere beholder alltid 50 % av det dere selger 
- alltid fri frakt og retur - raske leveranser 
- ingen utlegg, betalingsvilkår 60 dager 
- kundesupport, salgsstøtte og service i verdensklasse

Salg til klassekassen ved å selge lys er altså både lønnsomt, enkelt og helt risikofritt. Dugnadskassen tilbyr markedets høyeste fortjeneste, så å selge lys er alltid det beste valget når dere raskt trenger å få inn mye penger til klasseturen eller skoleaktiviteten! Begynn å tjene penger allerede i dag!

Vanlige spørsmål og svar

Eksempler på vanlige spørsmål kundetjenesten vår får: 

- Hvor mye penger tjener klassen?
Dere tjener alltid 50 % hos oss når dere selger lysene våre, uansett hvor mye eller lite dere selger. Hvis dere selger for 20 000 kr, beholder dere altså 10 000 kr. Ingen kostnader for frakt eller returer tilkommer, det er alltid gratis.

- Hvor mye koster lysene?
Dere kjøper inn lysene for 60 kr og selger dem for 120 kr. Det er med andre ord enkelt og lønnsomt!

- Hvordan kommer vi i gang med salget?
Når dere har bestemt dere for å selge lys så begynner dere å selge ved å registrere gruppen under «Start dugnadssalg». Dette er enkelt og kostnadsfritt. Gruppen vil få tilsendt salgskataloger hjem, og vil få direkte tilgang til en egen nettbutikk og et nyttig digitalt verktøy (Mine sider) hvor dere kan administrere salgene deres. 

- Hvordan hjelper Dugnadskassen oss med salget?
Her på dugnadskassen.no finner dere all info dere trenger for å komme i gang med salget – planlegg, bestill, få salgstips og svar på vanlige spørsmål, sett opp budsjett og regn ut fortjenesten. For oss er det veldig viktig at dere blir fornøyd med oss som samarbeidspartner. Dere vil få regelmessig salgsstøtte fra oss via e-post, og dere kan laste ned salgsbilder og salgsmateriale herfra. Våre engasjerte og kyndige medarbeidere er også på plass alle hverdager mellom kl. 9 og 16 for å hjelpe dere via telefon eller chat. Dere skal føle at dere får all støtte og service dere trenger for at dere skal lykkes med prosjektet. 

- Hvorfor bør vi velge Dugnadskassen for å tjene penger til klassen?
Hos oss tjener dere mest! Produktene på dugnadskassen.no er lettsolgt, og når dere selger herregårdslysene og duftlysene våre, beholder dere alltid 50 % av det dere selger. Dere legger aldri ut et øre, og hos oss får dere alltid fri frakt og retur. Det er med andre ord helt risikofritt å tjene penger til klassen. Av oss vil dere få både et godt produkt og service i verdensklasse

ØNSKER DU EN gratis INFOPAKKE? JA TAKK!