Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

Russedugnad med 50% i fortjeneste

Dugnad for russ - salg av lys

Vi i Dugnadskassen.no vil at det skal være lett å tjene penger til russetiden. Når dere selger Dugnadskassen.nos produkter, kan dere
tjene gode penger til russegruppen og russebussen. Det er dere som gjør jobben på dugnad, derfor mener vi at det er selvsagt at dere skal få beholde
halvparten av salget. Det er bare hos oss dere får beholde 50 % av det dere selger. Sammenlign oss gjerne med andre!

TJEN PENGER TIL RUSSEGRUPPEN VED Å SELGE LYS MED DUGNADSKASSEN

Å selge lys fra Dugnadskassen er den enkleste måten å raskt tjene penger til russegruppen og russetiden på. Vi tilbyr den høyeste fortjenesten på markedet. Dere beholder alltid 50% av salget som fortjeneste. Lys er noe alle bruker, og derfor er det veldig lett å selge. Høy kvalitet skaper også gjentatte kunder.
 
Det er helt risikofritt for russegruppen å tjene penger ved å selge lys med Dugnadskassen. Dere trenger aldri å legge ut penger, frakten er gratis, og dere har full returrett og gratis returfrakt for usolgte produkter. Dere selger enkelt med en egen nettbutikk og salgskataloger og/eller ved å selge direkte "ved døren". All administrasjon rundt salget håndteres i vårt digitale verktøy Mina sidor, som gjør administrasjonen smidig og enkel.
 

Hvis du ønsker informasjon om Dugnadskassen og hvordan du raskt kan tjene penger til russetiden gjennom oss, sender vi gjerne en gratis infopakke til deg - helt uten forpliktelser. Pakken inneholder alt du trenger å vite for å komme i gang med en vellykket dugnad, samt prøver på våre eksklusive og lettsolgte lys.

TJEN PENGER TIL RUSSEFEIRINGEN

Når russegrupper selger Dugnadskassens lys, gir det lettjente penger til russetiden og russebussen. Det er bare hos oss dere får beholde 50 % av alt dere selger for. Det skal være lønnsomt og morsomt å få inn penger til russegruppen – sammenlign oss gjerne med andre!

SALG TIL RUSSETIDEN

Den norske russefeiringen er positiv selvutvikling for ungdommen og er en måte å øke samholdet i gruppen på, men også et minne for livet for de fleste. Hvem husker ikke russetiden? Alle har ikke mulighet til ut av egen lomme å kunne betale og være med. Med våre lys har alle mulighet til å være med. Selg for hele gruppens regning, og gjør russefeiringen tilgjengelig for alle! Og det fellesskapet og den lagånden som veien fra innsamlingen til sluttmålet gir, er ofte noe som deltagerne har med seg hele livet.

TIPS OG RÅD TIL RUSSEGRUPPEN

Vi har mange tips til hvordan man mest effektivt kan selge produktene. Dere kan jo for eksempel selge lys på kaffebordet under et foreldremøte? Det er også perfekt å ha et lite lager hjemme som besøksgave.

VÅRE LETTSOLGTE LYS

Våre vakre herregårdslys er håndstøpte og fås i fire populære farger. De eksklusive duftlysene fås med fem balanserte og nøye utvalgte dufter. Kronelysene er rillede i lilla. Produsentene er nøye utvalgt og lysene av høyeste kvalitet.

HERREGÅRDSLYS

KRONELYS

DUFTLYS

DERFOR BØR DERE SELGE LYS OG SAMLE INN PENGER TIL RUSSETIDEN MED OSS I DUGNADSKASSEN

Fordeler med å selge våre lys på dugnad:
 
 • Risikofri dugnad, ingen utlegg eller kostnader
 • Høy kvalitet, testede og sertifiserte lys
 • Lettsolgte produkter, lys passer for alle og brukes hele året
 • Enkel administrasjon med egen nettbutikk og Mina sidor
 • Høy fortjeneste, dere beholder alltid 50% i fortjeneste
 • Gratis frakt og gratis retur
 • Raske leveranser
 • Betalingsvilkår på 60 dager
 • Kunde- og salgsstøtte av verdensklass
Å tjene penger til russetiden ved å selge lys er derfor både lønnsomt, enkelt og helt risikofritt. Dugnadskassen tilbyr den høyeste fortjenesten på markedet, så å selge lys er alltid det beste valget når dere raskt og enkelt trenger å samle inn mye penger til russetiden og russebussen! Begynn å tjene penger til russefeiringen allerede i dag!

RUSSEDUGNAD SOM FUNGERER

For at det skal fungere å tjene penger til russetiden, må dere velge å selge produkter som folk virkelig ønsker å kjøpe fordi de faktisk bruker dem, ikke noe man føler seg tvunget til å kjøpe bare for å være snill. Tjenesten og støtten dere får skal være feilfri, og det skal være en rimelig og god fortjeneste per solgt produkt slik at så mye som mulig av salget går til russekassen. Slik skal en russedugnad være, der alle blir vinnere! Tusenvis av fornøyde russegrupper som har gjennomført russedugnad med Dugnadskassen snakker for seg selv. Lys er et etterspurt forbruksprodukt som alle bruker eller anser som en perfekt gave. Høy kvalitet gir også tilbakevendende kunder. Lys er med andre ord et enkelt solgt produkt som de fleste ØNSKER å kjøpe. I tillegg tjener dere alltid 50% direkte til russegruppen når dere selger våre lys, noe som gir dere høyest mulig fortjeneste.

"Lysene er lettsolgte, og fortjenesten er høy!" Elverumsruss

"Veldig pene og lettsolgte produkter! Anbefales på det sterkeste!" Odalsjentene 2020

"Gikk fint å selge lysene, kundene ble fornøyde med produkter av god kvalitet. Fantastisk kundestøtte som svarer raskt og hjelper med det man måtte trenge! Produktene er ikke for dyre å selge. Man tjener mye på dem." Dippy 2021

VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

FAQ - Eksempler på vanlige spørsmål vår kundeservice mottar:
 
 • Hvor mye penger tjener vi på dugnad med Dugnadskassen?
Dere tjener alltid 50% hos oss når dere selger våre lys, uansett hvor mye eller lite dere selger for. Selger dere for 20.000 kr beholder dere altså 10.000 kr.
 
 • Hvor mye koster lysene?
Dere kjøper duftlysene for 60 kr og selger dem for 120 kr hver. Herregårdslysene kjøper dere for 60 kr og selger dem for 120 kr per pakke. Kronelysene kjøper dere for 60 kr og selger dem for 120 kr per pakke.
 
 • Hvordan starter vi dugnaden/salget?
Start gjerne med å bestille en gratis informasjonspakke - helt uten forpliktelser. Pakken inneholder all informasjon dere trenger om hvordan dugnaden fungerer, samt prøver på våre fine lys.
 
Når dere har bestemt dere for å selge lys på dugnad med oss, starter dere salget ved å registrere gruppen deres her under "Start salg." Det er enkelt og helt kostnadsfritt. Gruppen kan bestille salgskataloger hvis dere ønsker det, og dere får umiddelbar tilgang til en egen nettbutikk inkludert et praktisk digitalt verktøy (Mine sider) der dere administrerer salget.
 
 • Hvordan hjelper Dugnadskassen oss med dugnaden og salget vårt?

Her på dugnadskassen.no finner dere all informasjon dere trenger for å komme i gang med dugnaden deres - planlegge, bestille, dra nytte av salgstips og få svar på vanlige spørsmål, budsjettlegge og beregne fortjenesten. Dere vil jevnlig motta salgsstøtte fra oss via e-post, og dere kan laste ned salgsbilder og salgsmateriell her på nettstedet og under "Mine sider." Våre engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere er også tilgjengelige på telefon, e-post eller live chat alle hverdager for å hjelpe dere. Du skal føle at du får all støtte og service du trenger for at dere skal lykkes med dugnaden deres.

ØNSKER DU EN gratis INFOPAKKE? JA TAKK!