Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

SLIK FUNGERER DET

Det er enkelt å tjene mye penger til klassen, russegruppen, laget eller foreningen. Hos oss får dere alltid beholde 50 % av omsetningen.
Dere legger aldri ut et øre, og hos oss gjelder alltid fri frakt og fri retur. Helt risikofritt, med andre ord.

SÅ ENKELT ER DET

START SALGET

Velg ut en kontaktperson og start salget ved å registrere gruppen på dugnadskassen.no. Det er enkelt og helt kostnadsfritt. Gruppen får sendt hjem salgskataloger på døren og får tilgang til en egen nettbutikk i tillegg til et nyttig digitalt verktøy (Mine sider) hvor dere kan administrere salget).

SELG LYS

Bestill lys hjem om dere ønsker å ha de med dere når dere skal selge dem. Eller selger dere gjennom å ta bestillinger. Del nettbutikken deres, ta med salgskatalogen og gå fra dør til dør og selg på arbeidsplasser. Mange velger å kombinere de ulike salgsmetodene for å maksimere salgsmulighetene!

LEVERANSE & FORTJENESTE

Når dere er ferdige med å ta bestillinger er det enkelt å sende deres sluttbestilling til oss. Når lysene blitt levert er det bare å begynne å dele de ut til kjøperne deres og ta betalt. Dere får beholde 50% av fortjenesten fra salget! Hurra, enklere og raskere kan det ikke bli!

FORTJENESTEN ER ALLTID 50 %

kom igang med dugnad

Start salg umiddelbart eller bestill en gratis infopakke

START SALG UMIDDELBART

For å komme direkte i gang med et salg starter dere med å registrere gruppen som skal selge. Det er enkelt og raskt og dere får direkte tilgang til "Mine sider" inkludert en egen nettbutikk. Dermed er gruppen helt klar og kan begynne å tjene penger med en gang!

BESTILL GRATIS INFOPAKKE

Vi er stolte av våre høykvalitets og lettsolgte lys, og at vi alltid kan tilby dere som selger hele 50% i fortjeneste! Bestill en gratis infopakke så får du produktprøver av lysene og informasjon om hvordan alt fungerer. Da kan du kjenne, klemme, lukte og lese gjennom alt i fred og ro før du bestemmer deg.

ØNSKER DU EN gratis INFOPAKKE? JA TAKK!