Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

SLIK FUNGERER DET

Det er enkelt å tjene mye penger til klassen, russegruppen, laget eller foreningen. Hos oss får dere alltid beholde 50 % av omsetningen.
Dere legger aldri ut et øre, og hos oss gjelder alltid fri frakt og fri retur. Helt risikofritt, med andre ord. Dere velger selv salgsmetode
– direktesalg eller katalogsalg. Eller en kombinasjon av begge.

DIREKTESALG

Selg direkte med lysene i hånden

BESTILL LYSENE

Gjør en felles bestilling på antallet lys dere har som mål å selge. Tips! Deltakerne selger i gjennomsnitt 12 lyspakker hver. Hvis dere trenger flere lys, er det bare å bestille flere.

SELG LYSENE

Selg lysene til naboer, arbeidsplasser, familie og venner. Få betalt direkte! Bank på dører, sett opp et salgsbord og legg ut på sosiale medier for å nå ut til flere.

50 % FORTJENESTE

Legg sammen inntektene, deres fortjeneste er alltid 50 %! Fakturaen trenger ikke betales før det har gått 60 dager, så dere har god tid på dere til å selge. Får dere lys til overs som dere ikke får solgt, kan dere returnere disse kostnadsfritt.

KATALOGSALG

Selg lys ved hjelp av salgskatalogen

BESTILL KATALOGER

Bestill og del ut salgskataloger til alle selgere. Vi anbefaler 2 kataloger per selger. Da kan alle selgere også legge en katalog på foreldrenes arbeidsplass om man vil, noe som pleier å gi god avkastning.

SELG OG BESTILL LYS

Selg lysene til naboer, arbeidsplasser, familie og venner. Ta med dere katalogene og bank på dører, og benytt dere av sosiale medier osv. for å nå ut til flere. Summer deretter hva alle har solgt for, og legg inn en felles bestilling på lysene.

50 % FORTJENESTE

Lever lysene til kjøperne, og ta betalt. Legg sammen inntektene, deres fortjeneste er alltid 50 %! Fakturaen trenger ikke betales før det har gått 60 dager. Dere har god tid på dere til å levere ut lysene og ta betalt av kjøperne.

FORTJENESTEN ER ALLTID 50 %

GRATIS INFOPAKKE

Vil du ha informasjon om Dugnadskassen, sender vi deg gjerne en infopakke – helt uten forpliktelser. Pakken inneholder en informasjonsfolder, et eksemplar av salgskatalogen og vareprøver av lysene.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}}