Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

TJEN PENGER TIL IDRETTSLAGET

Vi i dugnadskassen.no vil at det skal være lett å tjene penger til laget. Det er dere som gjør jobben på dugnad, og derfor
mener vi at det er en selvfølge at dere skal få beholde 50 % av omsetningen.

TJEN PENGER TIL LAGET

Ved å selge våre produkter kan laget få inn lettjente penger til cupen, lagaktiviteten eller til innkjøp av utstyr. Det er bare hos oss dere får beholde hele 50 % av alt dere selger for. Målet deres er å få inn penger til laget, og vi vil at dere skal få maksimal fortjeneste – sammenlign oss gjerne med andre!

SELGE TIL CUPEN

Når man får mulighet til å drive med idrett og bli med på treningsleir eller en cup, fører det ofte mye bra med seg. Å lære seg verdien av penger ved at man selv arbeider for å få dem inn, er også en opplevelse. Og opplevelsen av fellesskap og lagånd som salgsprosessen gir, er ofte noe som deltakerne har med seg hele livet. Dugnadsinnsatsen med laget gir derfor ikke bare penger i kassen, men også andre erfaringer.

RÅD OG TIPS TIL SALGET FOR LAGET

Vi har mange tips til hvordan man på beste måte kan selge produktene og få inn penger til laget. Der kan jo for eksempel selge lys på kaffebordet under kampene? Det er også perfekt å ha et lite lager hjemme som besøksgave.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}}