Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

TJEN PENGER TIL KLUBBEN ELLER IDRETTSLAGET

Vi i dugnadskassen.no vil at det skal være lett å tjene penger til laget. Det er dere som gjør jobben på dugnad, og derfor
mener vi at det er en selvfølge at dere skal få beholde 50% av omsetningen.

DUGNAD FOR IDRETTSLAGET

Å selge herregårdslys, kronelys og duftlys fra Dugnadskassen er den enkleste måten å tjene raske penger på til idrettslaget og cupen, lagaktiviteten eller til innkjøp av utstyr. Vi tilbyr markedets høyeste fortjeneste. Dere beholder alltid 50 % av det dere selger. Lys er noe alle bruker, og de er derfor et svært lettsolgt produkt. Høy kvalitet gjør dessuten at kundene kjøper igjen. 

Når man får mulighet til å drive med idrett og bli med på treningsleir eller en cup, fører det ofte mye bra med seg. Å lære seg verdien av penger ved at man selv arbeider for å få dem inn, er en opplevelse. Opplevelsen av fellesskap og lagånd som salgsprosessen gir, er ofte noe deltakerne har med seg hele livet. Når man skaffer penger til laget, handler det altså ikke bare om mer penger i kassen.

Det er helt risikofritt for laget å tjene penger på dugnad ved å selge med Dugnadskassen. Dere trenger aldri legge ut penger, frakten er alltid gratis, og dere har full returrett og gratis returfrakt på lys dere ikke får solgt. Hvis dere ønsker informasjon om Dugnadskassen og hvordan dere kan tjene penger til laget, sender vi dere gjerne en gratis infopakke – helt uten forpliktelser. Pakken inneholder en informasjonsfolder, et eksemplar av salgskatalogen og vareprøver av lysene.

TJEN ALLTID 50 % AV SALGET TIL LAGET

Vi tilbyr markedets høyeste fortjeneste. 50% av det dere tjener, går alltid til laget eller klubben. Hvis dere er 25 deltakere som selger 12 pakker lys hver, tjener dere hele 18.000 kr! Hvor mye penger ønsker dere å tjene til laget? Sett opp et mål og regn ut hvor mye dere kan tjene ved å selge lys fra Dugnadskassen på dugnad. Uansett hvor mye dere selger for, beholder dere alltid 50% av salgsbeløpet i gevinst.

Hos de fleste andre aktører som dere kan selge krydder, konfekt eller vaskemiddel for, tjener dere bare mellom 25 og 30%. Mange tar også betalt for frakt og returer.

Det er svært enkelt å komme i gang med salget. Velg selv om dere vil bestille lysene først og selge direkte med lysene i hånden, eller om dere heller vil gå rundt med salgskataloger og tjene penger ved å ta opp bestillinger. Dere kan selvsagt kombinere begge salgsmetodene hvis dere foretrekker det. Alle bestillinger gjøres enkelt her på dugnadskassen.no. 

TIPS OG RÅD NÅR DERE SKAL TJENE PENGER TIL LAGET PÅ DUGNAD

Vi i Dugnadskassen vil at det skal være lett å tjene penger til lagkassen. Når idrettslag selger produktene våre, gir det lettjente penger til cupen, treningsleiren eller lagaktiviteten. Vi har mange tips til hvordan man mest effektivt kan selge lysene. Dere kan jo for eksempel selge lysene under et foreldremøte eller på kaffebordet når det er kamp. Det er også perfekt å ha et lite lager med lys hjemme som besøksgave. Mange selger mest gjennom innlegg på sosiale medier som Facebook og Instagram. Man når mange flere med bare noen få tastetrykk. Bilder dere kan dele, kan lastes ned her fra dugnadskassen.no. Å selge for laget eller klubben på dugnad skal være lønnsomt og morsomt, sammenlign oss gjerne med andre!

VÅRE LETTSOLGTE LYS

Våre vakre herregårdslys er håndstøpte og fås i fire populære farger. De eksklusive duftlysene fås med fem balanserte og nøye utvalgte dufter. Kronelysene er rillede i lilla. Produsentene er nøye utvalgt og lysene av høyeste kvalitet.

HERREGÅRDSLYS

KRONELYS

DUFTLYS

DERFOR BØR DERE SELGE LYS OG TJENE PENGER TIL LAGET MED OSS I DUGNADSKASSEN

Det er mange fordeler med å selge lys med Dugnadskassen når dere vil få inn ekstra penger til laget og lagkassen. 

-    Lysene er av høyeste kvalitet og har en høy etterspørsel hele året
-    Dere får alltid 50 % i fortjeneste
-    Gratis frakt og returer gjelder alltid
-    Raske leveranser
-    60 dagers betalingsvilkår (dere trenger aldri legge ut penger)
-    Tilgang til kundeservice og support i verdensklasse 

Vi hjelper dere fra start til mål og gjør alt for at dere skal lykkes med dugnaden! Hvis dere ønsker mer informasjon om Dugnadskassen, lysene våre eller hvordan vi kan hjelpe dere med å nå målet, kan dere ringe eller sende oss en e-post, så hjelper vi dere med å finne det beste opplegget for laget deres.

VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Eksempler på vanlige spørsmål kundetjenesten vår får:

- Hvor mye penger tjener laget?
Dere tjener alltid 50 % til laget når dere selger lysene våre, uansett hvor mye eller lite dere selger. Hvis dere selger for 20 000 kr, beholder dere altså 10 000 kr. 

- Hvor mye koster lysene?
Dere kjøper inn lysene for 60 kr og selger dem for 120 kr. Det er med andre ord enkelt og lønnsomt!

- Hvordan kommer vi i gang med dugnadssalget?
Når dere har bestemt dere for å selge lys så begynner dere å selge ved å registrere gruppen under «Start dugnadssalg». Dette er enkelt og kostnadsfritt. Gruppen vil få tilsendt salgskataloger hjem, og vil få direkte tilgang til en egen nettbutikk og et nyttig digitalt verktøy (Mine sider) hvor dere kan administrere salgene deres. 

- Hvordan hjelper Dugnadskassen oss med salget?
Her på dugnadskassen.no finner dere all info dere trenger for å komme i gang med salget – planlegg, bestill, få salgstips og svar på vanlige spørsmål, sett opp budsjett og regn ut fortjenesten. For oss er det veldig viktig at dere blir fornøyd med oss som samarbeidspartner. Dere vil få regelmessig salgsstøtte fra oss via e-post, og dere kan laste ned salgsbilder og salgsmateriell herfra. Våre engasjerte og kyndige medarbeidere er også på plass alle hverdager for å hjelpe dere via telefon eller chat. Dere skal føle at dere får all støtte og service dere trenger for at dere skal lykkes med prosjektet. 

ØNSKER DU EN gratis INFOPAKKE? JA TAKK!