Lettsolgte lysAlltid 50 % i fortjenesteAlltid fri frakt & fri returLettsolgte lys - 50 % i fortjeneste - Fri frakt & fri retur

START SALGET

Det er svært enkelt å komme i gang med dugnadssalget og begynne å tjene penger

Produktene på dugnadskassen.no er lettsolgte, og når dere selger våre herregårdslys og duftlys, kan idrettslaget, skoleklassen, russegruppen
eller foreningen tjene raske penger til det store eventyret. Det er dere som gjør jobben på dugnad, og derfor mener vi at det er en selvfølge at
dere skal få beholde 50 % av omsetningen. Dere legger aldri ut et øre, og hos oss gjelder alltid fri frakt og fri retur. Helt risikofritt, med andre ord.

VELG SALGSMETODE

Selg med lysene i hånden eller med salgskatalogen

Velg selv hvordan dere vil selge lysene fra dugnadskassen.no – selg direkte med lysene i hånden eller ved hjelp av salgskatalogen. Dere velger selv det som passer dere best. Hvis dere vil kombinere direktesalg med katalogsalg, går det også helt fint!

Fortjenesten er alltid 50 %

PRISER

Herregårdslys:
Innkjøpspris 50 kr/pakke
Salgspris 100 kr/pakke
Fortjeneste 50 kr/pakke

Duftlys:
Innkjøpspris 50 kr/stk.
Salgspris 100 kr/stk.
Fortjeneste 50 kr/stk.

BESTILL LYS DIREKTE

Hvis dere skal selge lysene direkte på døren (direktesalg), begynner dere med å ta opp en felles bestilling på det antallet lys dere har som mål å selge. En deltaker selger i gjennomsnitt 12 produkter. Hvis dere trenger flere, er det bare å legge inn en ekstra bestilling. Frakt og retur er alltid gratis.

BESTILL SALGSKATALOGER

Kom raskt i gang ved å bestille og dele ut salgskataloger til alle selgere. Dere selger ved å ta opp bestillinger på lys. Salgskatalogen med bestillingslisten inneholder alt dere trenger for et vellykket salg. Når dere er ferdige, legger dere inn en bestilling på lysene dere har solgt. Kataloger og frakt er gratis.

BESTILL GRATIS INFOPAKKE

Ikke klar til å bestille lys eller salgskataloger ennå? Bestill gjerne en gratis infopakke – helt uten forpliktelser. Pakken inneholder en informasjonsfolder om hvordan man selger lys gjennom oss, et eksemplar av salgskatalogen og vareprøver av våre lettsolgte og eksklusive lys.

50 % I FORTJENESTE, INGEN UTLEGG, INGEN RISIKO

Dere trenger aldri legge ut penger når dere selger lys fra dugnadskassen.no. Dere betaler bare for lysene der har solgt. Fakturaen forfaller først 60 dager etter lysleveransen. Så dere har god tid på dere til å selge og samle inn alle pengene. Deres fortjeneste er alltid 50 %, noe som er betydelig høyere enn hos andre! Frakten er alltid gratis, og dere har full returrett og fri returfrakt på lys dere ikke får solgt. Det er med andre ord trygt og helt risikofritt å selge våre lys!

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}