MED DUGNADSKASSEN.NO KAN DERES RUSSEGRUPPE, IDRETTSLAG, SKOLEKLASSE ELLER FORENING
TJENE MYE PENGER. SELG EKSKLUSIVE HERREGÅRDSLYS OG DUFTLYS. BEHOLD 50% AV SALGET!

DE VAR UTROLIG LETTSOLGTE

Vi er superfornøyde med lysene, og de var utrolig lettsolgte! Vi bestilte 200 stk. hvite lys som vi skulle selge til inntekt for klasseturen vår. Nå har jeg akkurat sendt en bestilling for turnlaget til datteren min også, og målet er å kunne dra på treningsleir! Tusen takk for et kjempebra produkt!

VI TJENTE 16 200 KR

Vi valgte Dugnadskassen på grunn av den høye fortjenesten, og det var deilig å slippe å selge så mange produkter per barn for å samle inn pengene vi trengte. Lysene ble solgt i rekordfart, det gikk virkelig over all forventning, og vi fikk inn 16 200 kr til klasseturen. 

HØY FORTJENESTE

Vi solgte lys fra Dugnadskassen for andre gang, også denne gangen gikk salget veldig greit. Vi fikk inn over 13 000 kr i løpet av 2–3 uker i november, og det er vi superfornøyde med! Vi setter pris på at vi slipper å selge så mange produkter per spiller; det behøver vi nemlig ikke når vi velger dere, siden fortjenesten per solgte produkt er såpass høy sammenlignet med andre. 

FANTASTISK KUNDESERVICE

Kundeservice utenom det vanlige. Hyggelig og imøtekommende personale med positiv innstilling – løste problemer raskt og effektivt! Veldig enkle å ha med å gjøre! Kjøpte selv noen lys, og de var virkelig av god kvalitet. De brant nesten hele dagen på julaften. Kjempefine!

VI ER SVÆRT FORNØYDE

Vi anbefaler gjerne andre som vil tjene penger til laget sitt, å selge lys fra Dugnadskassen! Vi er fornøyde med fortjenesten, og vi fikk solgt alle lysene vi hadde bestilt, så vi slapp å returnere. Hyggelig kontakt med kundeservice.

SAGT OM VÅR KUNDESERVICE

Veldig serviceinnstilte!

Utrolig hjelpsomme, fikk raskt svar! Helt topp!

Veldig bra kundeservice, all ære til dem!

Superraske svar og enkle å ha med å gjøre.

God, rask service!

VI KUNNE REISE TIL CUPEN!

Vi skulle reise på cup, men manglet penger i lagkassen. En av våre ledere tipset om å selge lys fra Dugnadskassen.no. Ingen trodde det skulle være så lett, men lysene var lettsolgte, og vi tjente raskt opp pengene. Cupen ble svært vellykket!   

David Truedsen

LAGET FIKK BEHOLDE HALVPARTEN AV PENGENE!

Laget har alltid hatt mye jobb med å fylle på lagkassen. Vi har tidligere hatt flere tungsolgte produkter, men med Dugnadskassen.no var det lettsolgt, og vi fikk beholde halvparten av pengene.  

Kari Eidsvold

VI TJENTE PENGER RASKT!

Det var enkelt og gikk veldig fort å selge herregårdslys fra Dugnadskassen. Alle i klassen hjalp hverandre så vi kunne tjene penger til klasseturen.

Tuva Lindskog