MED DUGNADSKASSEN.NO KAN DERES RUSSEGRUPPE, IDRETTSLAG, SKOLEKLASSE ELLER FORENING
TJENE MYE PENGER. SELG EKSKLUSIVE HERREGÅRDSLYS OG DUFTLYS. BEHOLD 50% AV SALGET!

TJEN PENGER

TIL DET STORE EVENTYRET

Vi i Dugnadskassen.no vil at det skal være lett å tjene penger til russ, klassekassen og lagkassen. Det er dere som gjør jobben, derfor mener vi at det er selvsagt at dere skal få beholde halvparten av salget. Når dere selger Dugnadskassen.nos lysprodukter, kan russegruppen, idrettslaget, skoleklassen eller foreningen tjene penger til det store eventyret. Det er bare hos oss dere får beholde 50 % av det dere selger. Sammenlign oss gjerne med andre!

 

LÆRERIKT OG UTVIKLENDE​

Det pleier å komme mye godt ut av å få muligheten til drive med en idrett og bli med på treningsleir, eller få sjansen til å gjennomføre en klassetur. Å lære seg verdien av penger ved selv å tjene pengene er også en opplevelse. Og det fellesskapet og den lagånden som veien fra innsamlingen til sluttmålet gir, er ofte noe som deltagerne har med seg hele livet.

 

LES OM HVORDAN DET FUNGERER

KVALITET OG SERVICE​

Produsentene av lysene er nøye utvalgt. Lysene holder høyeste kvalitet og er produsert med miljøhensyn. For oss er det veldig viktig at du blir fornøyd med oss som samarbeidspartner. Du skal føle at du får all den støtte og service du trenger for at dere skal lykkes med prosjektet. Av oss kommer dere til å få både et godt produkt og service i verdensklasse! Vi gir dere virkelig fine kvalitetslys å selge, og raske, direkte svar når dere trenger det – alt for at dere skal lykkes!