MED DUGNADSKASSEN.NO KAN DERES RUSSEGRUPPE, IDRETTSLAG, SKOLEKLASSE ELLER FORENING
TJENE MYE PENGER. SELG EKSKLUSIVE HERREGÅRDSLYS OG DUFTLYS. BEHOLD 50% AV SALGET!


TJEN PENGER TIL RUSS

FINANSIERE RUSSETIDEN

FYLL PÅ KASSEN ENKELT

Vi i Dugnadskassen.no vil at det skal være lett å tjene penger til russetiden. Når dere selger Dugnadskassen.nos produkter, kan dere tjene gode penger til russegruppen og russebussen. Det er dere som gjør jobben, derfor mener vi at det er selvsagt at dere skal få beholde halvparten av salget. Kanskje vil dere selge lysene på kafébordet under et foreldremøte? Perfekt å ha et lite lager hjemme som vertinnegave. Det er bare hos oss dere får beholde 50 % av det dere selger. Sammenlign oss gjerne med andre!

 

LÆRERIKT OG UTVIKLENDE

Den norske russefeiringen er positiv selvutvikling for ungdommen og er en måte å øke samholdet i gruppen på, men også et minne for livet for de fleste. Hvem husker ikke russetiden? Alle har ikke mulighet til ut av egen lomme å kunne betale og være med. Med våre lys har alle mulighet til å være med. Selg for hele gruppens regning, og gjør russefeiringen tilgjengelig for alle! Og det fellesskapet og den lagånden som veien fra innsamlingen til sluttmålet gir, er ofte noe som deltagerne har med seg hele livet.

 

KVALITET OG SERVICE

Produsentene av lysene er nøye utvalgt. Lysene holder høyeste kvalitet og er produsert med miljøhensyn. For oss er det veldig viktig at du blir fornøyd med oss som samarbeidspartner. Du skal kjenne at du får all den støtte og service du trenger for at dere skal lykkes med prosjektet. Av oss kommer dere til å få både et bra produkt og service i verdensklasse! Vi gir dere virkelig fine kvalitetslys å selge, og raske, direkte svar når dere trenger det – alt for at dere skal lykkes!

 

LES OM HVORDAN DET FUNGERER

 

 

 

 

25889518-russefeiring-oslo-2018-webb.jpg


VIL DERE OGSÅ

BEGYNNE Å TJENE PENGER?

 

Vil du ha mer informasjon?

Pakken inneholder et informasjonsskriv, et eksemplar av salgskatalogen og prøver på lysene. Bare representanter fra idrettslag/ skoleklasser/klubber kan bestille.


FÅ INFORMASJONSPAKKEN

 

 

 

Bestill allerede nå

Har du allerede bestemt deg, så kan du bestille allerede nå. Lysene sendes direkte hjem på døren, på et tidspunkt som passer deg.


BESTILL LYS     BESTILL SALGSKATALOGER