MED DUGNADSKASSEN.NO KAN DERES RUSSEGRUPPE, IDRETTSLAG, SKOLEKLASSE ELLER FORENING
TJENE MYE PENGER. SELG EKSKLUSIVE HERREGÅRDSLYS OG DUFTLYS. BEHOLD 50% AV SALGET!


TJEN PENGER TIL LAGET

OG DET STORE EVENTYRET

FYLL PÅ LAGKASSEN ENKELT

Vi i Dugnadskassen.no vil at det skal være lett å tjene penger til lagkassen. Det er dere som gjør jobben, derfor mener vi at det er selvsagt at dere skal få beholde halvparten av salget. Når dere selger Dugnadskassen.nos produkter, kan idrettslaget tjene penger til cupen, lagaktiviteten eller utstyr. Kanskje vil dere selge lysene på kafébordet under kampene? Perfekt som vertinnegave for dem som trenger en gave til kveldens middag. Det er bare hos oss dere får beholde 50 % av det dere selger. Sammenlign oss gjerne med andre!

 

LÆRERIKT OG UTVIKLENDE

Det pleier å komme mye godt ut av å få muligheten til drive med en idrett og bli med på treningsleir. Å lære seg verdien av penger ved selv å tjene pengene er også en opplevelse. Og det fellesskapet og den lagånden som veien fra innsamlingen til sluttmålet gir, er ofte noe som deltagerne har med seg hele livet.

 

KVALITET OG SERVICE

Produsentene av lysene er nøye utvalgt. Lysene holder høyeste kvalitet og er produsert med miljøhensyn. For oss er det veldig viktig at du blir fornøyd med oss som samarbeidspartner. Du skal kjenne at du får all den støtte og service du trenger for at dere skal lykkes med prosjektet. Av oss kommer dere til å få både et bra produkt og service i verdensklasse! Vi gir dere virkelig fine kvalitetslys å selge, og raske, direkte svar når dere trenger det – alt for at dere skal lykkes!

 

LES OM HVORDAN DET FUNGERER

 

 

 

 

Skärmavbild 2016-11-29 kl. 10.36.38.png