MED DUGNADSKASSEN.NO KAN DERES RUSSEGRUPPE, IDRETTSLAG, SKOLEKLASSE ELLER FORENING
TJENE MYE PENGER. SELG EKSKLUSIVE HERREGÅRDSLYS OG DUFTLYS. BEHOLD 50% AV SALGET!


TJEN PENGER TIL KLASSEN

OG DET STORE EVENTYRET

FYLL PÅ LAGKASSEN ENKELT

Vi i Dugnadskassen.no vil at det skal være lett å tjene penger til klassekassen. Når dere selger Dugnadskassen.nos produkter, kan klassen tjene penger til klasseturen eller klasseaktiviteten. Det er dere som gjør jobben, derfor mener vi at det er selvsagt at dere skal få beholde halvparten av salget. Kanskje vil dere selge lysene på kafébordet under et foreldremøte? Perfekt å ha et lite lager hjemme som vertinnegave. Det er bare hos oss dere får beholde 50 % av det dere selger. Sammenlign oss gjerne med andre!

 

LÆRERIKT OG UTVIKLENDE

Å få reise på klassetur er en måte å øke samholdet i gruppen på, men også et minne for livet for de fleste. Hvem husker ikke klasseturen? Alle har ikke mulighet til ut av egen lomme å kunne betale og være med. Med våre lys har alle mulighet til å være med. Selg for hele klassens regning, og gjør klasseturen tilgjengelig for alle! Og det fellesskapet og den lagånden som veien fra innsamlingen til sluttmålet gir, er ofte noe som deltagerne har med seg hele livet.

 

KVALITET OG SERVICE

Produsentene av lysene er nøye utvalgt. Lysene holder høyeste kvalitet og er produsert med miljøhensyn. For oss er det veldig viktig at du blir fornøyd med oss som samarbeidspartner. Du skal kjenne at du får all den støtte og service du trenger for at dere skal lykkes med prosjektet. Av oss kommer dere til å få både et bra produkt og service i verdensklasse! Vi gir dere virkelig fine kvalitetslys å selge, og raske, direkte svar når dere trenger det – alt for at dere skal lykkes!

 

LES OM HVORDAN DET FUNGERER