MED DUGNADSKASSEN.NO KAN DERES RUSSEGRUPPE, IDRETTSLAG, SKOLEKLASSE ELLER FORENING
TJENE MYE PENGER. SELG EKSKLUSIVE HERREGÅRDSLYS OG DUFTLYS. BEHOLD 50% AV SALGET!

STØTTE OG SERVICE

Hjelp til deg som skal administrere salget

Vi vet at det kan føles som et stort oppdrag å holde orden på salget. Derfor vil vi hjelpe deg ved å gi deg litt nyttig salgsmateriell og noen maler for informasjons-e-post og brev til både foreldre og selgere. 

SALGSMATERIELL

for dere som skal selge lysene direkte på døren

Her finner du en mal på en første introduksjons-e-post til foreldre og selgere når dere har bestemt dere for å selge lysene direkte på døren. Du må selv fylle ut dine kontaktopplysninger og de frister som gjelder for akkurat dere. 

 

Du finner også et faktaark og salgstips som du både kan legge ved introduksjons-e-posten og skrive ut og levere ut sammen med lysene som skal selges.

 

 

E-POST VED DIREKTESALG   ALT DERE TRENGER Å VITE

 

SALGSKATALOG   BESTILLINGSLISTE   SALGSTIPS

SALGSMATERIELL

for dere som skal ta opp bestillinger på lysene
 

Begynn med å bestille salgskataloger ved å sende oss en e-post. Dere kan også laste ned og skrive ut salgsblader og bestillingslister i stedet, hvis dere foretrekker det.
 

Nedenfor finner du en mal på en første introduksjons-e-post til foreldre og selgere når dere har bestemt dere for å ta bestillinger på lys. Du må selv fylle ut kontaktopplysningene dine og fristene som gjelder for akkurat dere. 
 

Du finner også et faktaark, salgstips og salgsblad som du både kan legge ved introduksjons-e-posten og skrive ut og gi til hver selger sammen med salgskatalogen.
 

E-POST FØR SALG   ALT SELGERNE BØR VITE   SALGSTIPS
 

BESTILLINGSLISTER    SALGSKATALOG