MED DUGNADSKASSEN.NO KAN DERES RUSSEGRUPPE, IDRETTSLAG, SKOLEKLASSE ELLER FORENING
TJENE MYE PENGER. SELG EKSKLUSIVE HERREGÅRDSLYS OG DUFTLYS. BEHOLD 50% AV SALGET!

FAQ - Vanlige spørsmål og svar

 

Hvor lang leveringstid er det?

Ca. 3–5 arbeidsdager.

 

Hvordan får jeg leveringen min?

Pakker på opptil 35 kg (ca 67 pakker herregårdslys eller ca 88 stk duftlys) hentes ut på nærmeste pakkeutleveringssted. Pakker som veier mer enn dette leveres "hjem på døren" til en adresse du selv velger og på et tidspunkt du og transportøren blir enige om (dagtid hverdager).

 

Hvor lang tid har vi på oss til å betale fakturaen?

Fra dere har mottatt lysene, har dere 60 dager på dere til å betale fakturaen.

 

Hvor mye tjener vi?

Dere får beholde 50 % av alt dere selger. Rett i kassen. Les mer om hva dere kan tjene her. Dere selger lysene for 100 kr og beholder 50 kr.

 

Trenger vi å legge ut penger?

Nei, dere betaler bare for lysene dere har solgt. Dere kan alltid returnere usolgte produkter. Vi betaler returfrakten. Fakturaen betales etter 60 dager.

 

Kan jeg selge privat?

Vi gjennomfører ingen private salg, bare russegrupper, skoleklasser, lag og foreninger.

 

Hva gjør jeg hvis jeg ikke vil selge lys og har bestilt en infopakke?

Du får selvsagt beholde lysene uten kostnad! Vi tilbyr en infopakke per person. Dersom det bestilles flere infopakker, debiteres dere for lysene som om det var en bestilling.

 

Må vi bestille lysene først?

Nei, det går like fint å ta opp bestillinger på forhånd og deretter bestille så mange lys som du faktisk har solgt. Da bestiller dere salgskataloger her.

 

Kan alle selgere få hver sin infopakke som de kan vise frem når de går rundt og tar opp bestillinger?

Hvis dere ønsker at selgerne skal ha hver sin lyspakke som de kan vise frem i tillegg til salgskatalog/bestillingsliste, kan dere legge en vanlig lysbestilling på bare dette antallet. Som en ”forbestilling”. Når dere vet hvor mange dere har solgt, trekker dere bare fra antallet for disse lysene og inkluderer deretter disse i antallet dere skal levere. Deretter legger dere en bestilling på antall solgte lys minus de dere har "forbestilt".

 

Hva er den beste måten å selge på: Selge direkte med lysene i hånden eller ta opp bestillinger på forhånd?

Mange tilsier at det er enklere å selge mye når man har med seg lysene og kan levere dem ut direkte. Men mange synes det er bedre å ta opp bestillinger og deretter bestille når man vet hvor mye man ha solgt. Dere velger den måten dere tror passer best for akkurat deres gruppe, klasse eller lag!

 

Frie returer – dersom vi får lys til overs, hva gjør vi da?

Fyll ut opplysningene i lenken under så sender vi en returseddel til deg per e-post sammen med instruksjoner. Større forsendelser (over 35 kg = 68 lyspakker eller flere, eller 89 stk duftlys eller flere) hentes av transportøren. Mindre forsendelser leveres inn som pakke på nærmeste pakkeinnleveringssted. Vi står for returkostnaden.

Når vi har mottatt returen på lageret, sender vi en ny faktura med avdrag for de lysene man har returnert!  Ved problemer eller spørsmål om henting kan du kontakte oss info@dugnadskassen.no

 

FRIE RETURER

 

 

JEG VIL BESTILLE LYS NÅ

 

JEG VIL BESTILLE SALGSKATALOGER NÅ

 

SEND MEG EN INFOPAKKE